• Κοινωνία

    Άρωμα γυναίκας στο ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό;

    • NewsRoom


    Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, για το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στο ριφιφί που έγινε σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, έχει μπει μια 50χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 58χρονου κατηγορουμένου, ψάχνοντας τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τις εφαρμογές σε αυτό, προκειμένου να βρει ίχνη που σχετίζονται με την κλοπή των θυρίδων.

    Ήδη, η συσκευή του κινητού έχει σταλεί στο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ ούτως ώστε να βρεθούν επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες ή φωτογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση.

    Ακόμη, από τη διερεύνηση αυτή μπορεί να εντοπιστούν και διαγραμμένα αρχεία.

    Σύμφωνα με το MEGA, το σημαντικότερο είναι ότι έρευνα έχει γίνει στην κατοικία 50χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων, με αρνητικά πάντως αποτελέσματα.

    Μάλιστα, έρευνα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.

    Διαβάστε επίσης:

    Ριφιφί σε θυρίδες στο Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος επιχειρηματίας

    Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος, του τα χρεώνουν όλα γιατί είχε θυρίδα δίπλα σε μία που ανοίχτηκε»



    ΣΧΟΛΙΑ