• Κοινωνία

    Πυξ Λαξ: Ο πρώην ντράμερ κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση ακόμα 5 ανήλικων κοριτσιών

    κακοποίηση ανήλικου


    Κατηγορούμενος για πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ακόμα 5 ανήλικων κοριτσιών είναι ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ. Μετά τη διερεύνηση των καταγγελιών 8 κοριτσιών, ο εισαγγελέας έκρινε ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος του μουσικού για τις 5 περιπτώσεις ενώ για τις υπόλοιπες δεν υπήρξε ποινική αξιολόγηση λόγω παραγραφής.

    Ετσι, σε βάρος του ντράμερ ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με 12χρονια ή ακόμα και μικρότερα κοριτσάκια, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκων μικρότερων των 14 ετών, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

    Σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες, ο ντράμερ τις παρενοχλούσε σεξουαλικά από το 2007 ως το 2013, είτε στο σπίτι του είτε σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζαν εκείνος και κάποιες από τις ανήλικες.

    Στο ένα κάμπινγκ φέρεται να είχαν ενημερωθεί και οι ιδιοκτήτες για την παρενόχληση των κοριτσιών και οι ιδιοκτήτες είχαν διώξει τον κατηγορούμενο από τις εγκαταστάσεις.

    Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο μουσικός

    Για τις καταγγελίες των άλλων 3 ανήλικων εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη λόγω παραγραφής καθώς τα αδικήματα φέρονται να τελέστηκαν τον Αύγουστο του 2003 και του 2005.

    Την ερχόμενη Δευτέρα ο ντράμερ αναμένεται να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών.

    Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος και είχε καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξης με αναστολή μέχρι το εφετείο του.

    Διαβάστε επίσης:

    O πατέρας της Καρολάιν εναντίον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα»

    Χαμόγελο του Παιδιού: Νέα παρέμβαση για κακοποίηση ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα

    Ουκρανία: Υπό τον φόβο νέας επίθεσης οι αρχές καλούν τους αμάχους να εκκενώσουν την ανατολική Ουκρανία



    ΣΧΟΛΙΑ