ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπαρτιάτες: Στις 19 Ιουνίου η δίκη των 11 βουλευτών και του Ηλία Κασιδιάρη για εξαπάτηση στις εκλογές
Ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κ. Φλώρου για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Β. Γραμμένου.
Ο κατηγορούμενος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή όπου και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι τότε θα κρατείται.
Προθεσμία να απολογηθεί αύριο πήρε ο Φλώρος
Διαβάστε επίσης:
Στα χαμηλά ημέρας έκλεισαν οι ευρωαγορές με πιέσεις στο χρηματοοικονομικό κλάδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Η αστυνομία θα ερευνήσει τις πτήσεις με τις οποίες ο Έπσταϊν έστελνε γυναίκες στη χώρα
- Περού: Το κοινοβούλιο καθαίρεσε τον υπηρεσιακό πρόεδρο Χοσέ Χερί
- THEON: Νέες παραγγελίες €41 εκατ. και πρόσθετα δικαιώματα προαίρεσης €40 εκατ.
- Ζελένσκι: Ο ουκρανικός λαός δεν θα αποδεχθεί συμφωνία παραχώρησης του Ντονμπάς στη Ρωσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.