Τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού.
«Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.
«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.
Συμβαίνει τώρα: μετά από αναφορά του @hamogelo από τον Φεβρουάριο βρέθηκα παιδιά 3,4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση , ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ
— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) April 7, 2022
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης
Νέα σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ κοντά στη Θήβα – Έγινε αισθητός και σε περιοχές της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Αμερικανίδα αυτοκράτειρα του lifestyle μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της Σουόνσι
- Από τον Αρκτικό Κύκλο στο Αιγαίο: το νορβηγικό υπόδειγμα εθνικής στρατηγικής
- Τέλος χρόνου για όσους δικαιούνται επιστροφή ενοικίου – Ποιες τροποποιητικές δηλώσεις θα κάνει δεκτές η ΑΑΔΕ
- Οι 25 πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη ελέγχουν 2,9 τρισ. δολ. – To ακριβό «εισιτήριο» και τα new entries