• Κοινωνία

    Πέτρος Φιλιππίδης: Η σύζυγός του τον επισκέφθηκε στις φυλακές (video)

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης: Η σύζυγός του τον επισκέφθηκε στις φυλακές (video)

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Το πρώτο του επισκεπτήριο δέχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης χθες, Δευτέρα στις φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται προφυλακισμένος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του

    Τον ηθοποιό επισκέφθηκε στις φυλακές η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Το ρεπορτάζ μετέδωσε το πρωί της Τρίτης ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, αποκαλύπτοντας την επίσκεψη της κας Νίνου στις φυλακές Τρίπολης. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του ηθοποιού έχει δείξει από την πρώτη στιγμή να στέκεται στο πλευρό του, ενώ έχει καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης.

    Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, ο ηθοποιός ζήτησε να δει την σύζυγό του αμέσως μετά την προφυλάκισή του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης.

    Μάλιστα, οι διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον ίδιο χώρο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με μόλις ένα κρεβάτι να τους χωρίζει. Στον ίδιο θάλαμο, ωστόσο, διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, ο ηθοποιός ζήτησε ο ίδιος να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς μαζί του φαίνεται να νιώθει πιο ασφαλής. Ο ηθοποιός, μάλιστα, φέρεται να εξέφρασε στον διευθυντή των φυλακών την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

    Αν η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης, καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

    Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Εντός της εβδομάδας το αίτημα αποφυλάκισης από τους δικηγόρους

    Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών – Ποια η κατάστασή του

    Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιδράσεις από τους ηθοποιούς – Πώς σχολίασαν την προφυλάκισή του

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ