• Κοινωνία

    Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε νυχτερινό κέντρο – Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός

    • NewsRoom
    Ελληνική Αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία


    Ένας 28χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου 2021, σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι.

    Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο μια γυναίκα και έναν άνδρα, ενώ παράλληλα τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε.

    Ειδικότερα, ο 28χρονος κατηγορούμενος, ιρακινής καταγωγής, ήταν ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου, τον πλησίασε μια 25χρονη σερβιτόρα αλβανικής καταγωγής την οποία είχε απολύσει και του ζήτησε τον λόγο, γιατί όπως έλεγε, μάθαινε ότι έλεγε στους ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Γκάζι να μην την πάρουν στη δουλειά.

    Η κοπέλα συνοδευόταν από τον 35χρονο ομοεθνή φίλο της. Η ένταση στην κουβέντα αυξήθηκε και τότε ο Ιρακινός όρμησε πάνω της και την έπιασε από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα ο φίλος της να του επιτεθεί με μπουνιές. Τότε ο Ιρακινός άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τραυμάτισε δύο άτομα, ενώ επιπλέον τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος διπλανού καταστήματος στο κεφάλι, από μπουκάλι που εκσφενδονίστηκε.

    Στη συνέχεια ο 28χρονος εξαφανίστηκε, παραμένοντας άφαντος μέχρι τη σύλληψή του.

    Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κέντρο, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

    Διαβάστε επίσης

    Ισραήλ: Αποτελεσματικότητα 86% παρέχει η τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer στους άνω των 60 ετών
    Κεφαλονιά: Σύλληψη άνδρα για εμπρησμό
    Αλίσα Μιλάνο: Σε τροχαίο ενεπλάκη η ηθοποιός – Υπέστη έμφραγμα ο οδηγός



    ΣΧΟΛΙΑ