ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκροί από τον βομβαρδισμό των Ρώσων στο μαιευτήριο της Μαριούπολης στην Ουκρανία έπεσαν μία έγκυος και το αγέννητο μωρό της.
Την είδηση μεταδίδει το Associated Press (AP), σύμφωνα με το οποίο η άτυχη γυναίκα, που επρόκειτο να γεννήσει, έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Εικόνες της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με φορείο εσπευσμένα, έκαναν τις προηγούμενες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.
Σε βίντεο και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Τετάρτη από δημοσιογράφους του AP μετά την επίθεση στο νοσοκομείο, η γυναίκα εθεάθη να χαϊδεύει το ματωμένο κάτω μέρος της κοιλιάς της, καθώς οι διασώστες την έβγαζαν από τα ερείπια της πολιορκημένης Μαριούπολης.
Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/nexta_tv/status/1503254506695532546
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Γέννησε η έγκυος από το βομβαρδισμένο μαιευτήριο στη Μαριούπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Νέες φοιτητικές, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις οργανώθηκαν στην Τεχεράνη και αλλού, με την έναρξη του νέου εξαμήνου
- Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο
- Φειδίας Παναγιώτου: «Κόκκινη κάρτα» από την κυπριακή Αρχή Προστασίας Δεδομένων, κατεβαίνει η εφαρμογή Agora
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αγκαλιά με τα παιδιά της στον Μυστρά, τι έγραψε για την αξία της οικογένειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.