Κοινωνία

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε για…καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας!

  • NewsRoom


Τη βόλτα του στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας «απόλαυσε» ο αδειούχος Δημήτρης Κουφοντίνας, αξιοποιώντας την άδεια (6η κατά σειρά) που εξασφάλισε από τις φυλακές, λίγο πριν τις γιορτές.

 

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας περπατούσε στην οδό Βουκουρεστίου μαζί με τον γιο του Έκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων, λίγο μετά τις 16:30, με πορεία προς την πλατεία Συντάγματος, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος.

To πρωί της Παρασκευής 28/12 βγήκε από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο – και  η άδειά του θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται, εκ του νόμου, ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι ημέρες.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Στην αρχή μάλιστα οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ήταν αυστηρότεροι. Κατά τη διάρκεια των πρώτων αδειών του, είχε την υποχρέωση να παραμένει στο σπίτι του στο Βαρνάβα και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον αρκεί να παρουσιαστεί, σε ολόκληρη τη διάρκεια της άδειάς του, μια μόνο φορά στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ΝΔ δεν θα δεχτεί την υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόδραση από τον Κορυδαλλό: Απάντηση των σωφρονιστικών στον Καλογήρου για τις… «Κασσάνδρες»


ΣΧΟΛΙΑ