ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πλημμύρες που έπληξαν τη Νότια Αφρική προκάλεσαν 443 θανάτους, κυρίως στην περιοχή του Ντέρμπαν, μια πόλη-λιμάνι 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων στην ανατολική ακτή, σύμφωνα με νέο σημερινό απολογισμό των τοπικών αρχών, με δεκάδες ανθρώπους να φέρονται ακόμη ως αγνοούμενοι.
“Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 443”, δήλωσε ο υπουργός της επαρχίας ΚουαΖουλού-Νατάλ, Σίλε Ζικαλάλλα, σε συνέντευξη Τύπου. Περίπου 63 άνθρωποι εξακολουθούν να φέρονται ως αγνοούμενοι.
Οι βροχές συνεχίζονται σε ορισμένες περιοχές αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές όσο τις προηγούμενες ημέρες.
“Ο κίνδυνος πλημμυρών είναι μικρός στην ΚουαΖουλού Νατάλ σήμερα”, δήλωσε ο μετεωρολόγος Πουσελέτσο Μοφόκενγκ από το Εθνικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο. “Οι βροχές θα υποχωρήσουν πλήρως μέχρι την Τετάρτη και έως το τέλος της ερχόμενης εβομάδας”, είπε.
Διαβάστε επίσης
Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Την καταδίκη της Ρένας Δούρου ζήτησε η εισαγγελέας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.