ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η Νότια Αφρική δεν πρέπει να είναι μέλος της Ομάδας των Είκοσι (G20), του διεθνούς φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν οι 20 μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του πλανήτη.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G20 που θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα στη Νότια Αφρική, καθώς η αφρικανική χώρα ασκεί φέτος την εκ περιτροπής προεδρία της ομάδας.
«Η Νότια Αφρική δεν θα έπρεπε να είναι πλέον στην Ομάδα», δήλωσε ο Τραμπ σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Μαϊάμι.
Ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στη σύνοδο κορυφής της G20 που θα διεξαχθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής στις 22 και 23 Νοεμβρίου.
Διαβάστε επίσης
Τράπεζα του Καναδά: Καταργεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας καθώς ο Κάρνεϊ αναζητά εξοικονόμηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Φάρσαλα, βελτιωμένη η κατάσταση στην πυρκαγιά στην Σκύρο
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει απαγόρευση διέλευσης αμερικανικών και ισραηλινών πλοίων
- Ταχιάος: Συσκέψεις ενόψει της έναρξης των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά
- Μαρκ Κάρνεϊ: Η αύξηση των τιμών του αλουμινίου στις ΗΠΑ οφείλεται κυρίως στους δασμούς του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.