ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 68.788 θα ανέλθει ο αριθμός εισακτέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2026-27 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
Ο αριθμός αυτός είναι ίδιος με τον συνολικό αριθμό εισακτέων και για το 2025, ενώ το 2024 ήταν ελαφρά αυξημένος (68.851).
Από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι έχει αποσταλεί για δημοσίευση σε ΦΕΚ η σχετική Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τον συνολικό αριθμό των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027.
Δείτε την σχετική υπουργική απόφαση ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:
Γωγώ Μαστροκώστα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Γαλλία: Σε καραντίνα 1700 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στο Μπορντό – Ένας νεκρός από νοροϊό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Γαλλία: Σε καραντίνα 1.700 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στο Μπορντό μετά από το θάνατο επιβάτη
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών
- Αναστάσιος Αρανίτης (AKTOR): Η εικόνα της Κρήτης αλλάζει χάρη στα μεγάλα έργα υποδομών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.