• Κοινωνία

    Νέα κατάθεση για τον σκηνοθέτη: Μάρτυρας επιβεβαιώνει τα καταγγελλόμενα στη μήνυση του 25χρονου


    Εξελίξεις ωρών σηματοδοτούν τα στοιχεία που νυχθημερόν συλλέγουν οι 2 εισαγγελείς που ερευνούν τις καταγγελίες για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

    Αργά χθες τη νύχτα, προσήλθε και κατέθεσε ως μάρτυρας στον εισαγγελέα νεαρός άντρας.

    Πρόκειται για πρόσωπο που επικαλείται στη χθεσινή μήνυση του ο 25χρονος, υποστηρίζοντας ότι ήταν ανάμεσα στα ανήλικα που πήγαν στο σπίτι του σκηνοθέτη και εκείνος τους έκανε ανήθικες προτάσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας, στη χθεσινοβραδυνή κατάθεση του, επιβεβαίωσε το μεγαλύτερο μέρος των καταγγελιών του 25χρονου, ο οποίος στη μήνυση του σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη υποστηρίζει ότι τον αποπλάνησε και τον βίασε, σε ηλικία 14 ετών, το 2010.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας, που δεν δήλωσε θύμα κακοποίησης, υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη όταν ήταν 16 χρόνων, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά όλοι μαζί.

    O νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνη τη μέρα, η παρέα αντέδρασε και έφυγε από το σπίτι.

    Τη μέρα που ο 25χρονος καταγγέλλει ότι βιάστηκε, ο μάρτυρας δεν ήταν παρών, ωστόσο φέρεται να είπε ότι, από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που ο ίδιος έζησε, αποκλείεται ο 25χρονος να λέει ψέματα.

    Διαβάστε επίσης

    Δημήτρης Λιγνάδης: Οι τρομακτικές αποκαλύψεις στο σπίτι του

    Δημήτρης Λιγνάδης: Στη δίνη (νέων;) καταγγελιών ακολασίας

    Ποιος θ΄ανεβάσει τα νούμερα; Ιστορίες αγρίων σεξουαλικής και πολιτικής πραγματικότητας



    ΣΧΟΛΙΑ