ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Επί πεντάμηνο ο… παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την τετράχρονη εγγονή του – Τον κατήγγειλαν οι γονείς
Μία ακόμη καταγγελία για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών είδε το φως της δημοσιότητας
Η νέα καταγγελία αφορά σε καθηγητή του κρατικού ωδείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καθηγητής εξακολουθεί να ασκεί μέχρι και σήμερα τα καθήκοντά του, χωρίς ποτέ να καθαιρεθεί από την θέση του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δράση τα τελευταία 12 χρόνια. Ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων αποκάλυψε ότι τα παιδιά που αποπλανούσε ήταν από 13 έως 15 ετών, ενώ εκείνος είναι άνω των 40. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια από τις κοπέλες που είχε συνάψει σχέση μαζί του, είναι ακόμα ανήλικη.
Μια από τις κοπέλες που καταγγέλλει τον καθηγητή του ωδείου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega. Η νεαρή αποκάλυψε ότι ήταν 15 ετών όταν την προσέγγισε ο καθηγητής και η σχέση τους κράτησε για περίπου ένα χρόνο.
Η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ο καθηγητής επέμενε να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. «Ήμουν 15 όταν συνέβη το περιστατικό, κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Με φλέρταρε έντονα, με πολιορκούσε. Κατάφερε να συνάψει σχέση μαζί μου. Όλο αυτό διήρκησε ένα χρόνο. Και έληξε η σχέση, γιατί μου ζητούσε επίμονα να ολοκληρώσουμε τις σχέσεις μας. Εγώ δεν ενέδωσα ποτέ, ούτε υπέκυψα σε ερωτικές απαιτήσεις. Έκανα πέντε χρόνια ψυχοθεραπείας και με αφορμή το κίνημα #metoo βρήκα το θάρρος για να μιλήσω και να προστατέψω και τις άλλες κοπέλες».
Μάλιστα, η καταγγέλλουσα αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να αλλάξει ωδείο, για να αποφύγει τον άνθρωπο που την αποπλάνησε.
Στη συνέχεια ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Μουρτόπουλος τόνισε ότι ο καθηγητής βρίσκεται ακόμα στη θέση του, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει. «Μολονότι τέθηκε υπόψη της διοίκησης του Ωδείου η υπόθεση από τον Μάρτιο, υπάρχει μια διαδικασία έρευνας – διερεύνησης πολύ adhoc. Όχι ΕΔΕ ή πειθαρχική διαδικασία. Επιδιώκουν να λήξει η σύμβασή του και να γίνει η επαναπρόσληψή του», εκτίμησε ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων.
Διαβάστε ακόμη:
Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή
Γλυκά Νερά: Πώς μία βασική μάρτυρας κατέρριψε τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.