• Κοινωνία

    Προφυλακιστέος ο τραυματιοφορέας του Παίδων που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια κατά ανηλίκων


    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων που κατηγορείται για την αποπλάνηση και την ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων ασθενών, 6 και 8 ετών.

    Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Κάνει αυτή τη δουλειά 33 χρόνια, φέρεται να είπε, και ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

    «Ποτέ δεν ήμουν μόνος με τους ανήλικους ασθενείς, βρισκόταν συνεχώς μπροστά κάποιο τρίτο άτομο, συνεπώς δεν θα μπορούσα να προβώ σε ασελγείς πράξεις. Η γιατρός που με κατήγγειλε παρεξήγησε τις κινήσεις μου», υποστήριξε.

    Ωστόσο, ούτε οι δικοί του ισχυρισμοί, ούτε οι μαρτυρίες προσώπων από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον που νωρίτερα είχαν καταθέσει, έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

    Μετά την απολογία του τον έκριναν προφυλακιστέο.

    Ο 55χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για ένα πτυσσόμενο γκλοπ που βρέθηκε σε κατ’ οίκον έρευνα.

    Η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε πέραν της παράνομης οπλοκατοχής ήταν και για 3 κακουργήματα: αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.



    ΣΧΟΛΙΑ