ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Επί πεντάμηνο ο… παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την τετράχρονη εγγονή του – Τον κατήγγειλαν οι γονείς
Κάθειρξη 30,5 ετών και χρηματική ποινή 100.800 ευρώ είναι η τιμωρία που επέβαλε το Κακουργιοδικείο της Αθήνας στον καθηγητή μουσικής για την αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών του.
Ο καθηγητής οδηγείται στη φυλακή καθώς οι δικαστές κατά πλειοψηφία (5-1) αποφάσισαν να μην δώσουν αναστολή στην έφεσή του.
Ο φλαουτίστας καταδικάστηκε για την αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγια σε βάρος τους, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό επιβάλλοντάς του συνολική ποινή κάθειρξης 30 έτη και έξι μήνες (εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια).
Οι δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευση της ανέφερε:
«Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνελήφθη πασίγνωστος 36χρονος επιχειρηματίας με στεροειδή αξίας 400.000 δολ. (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη απάτη με παράνομα προϊόντα αδυνατίσματος μέσω internet
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο εξώδικο της ΔΕΗ στη ΛΑΡΚΟ: Πληρώστε αλλιώς…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Ισχυρές απώλειες άνω του 1% για τους δείκτες έφερε το άλμα των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων
- Πόρισμα ΓΕΕΘΑ – ΕΥΠ: Από τεχνική βλάβη η πορεία του θαλάσσιου drone στη Λευκάδα
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 3,5% με φόντο τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν – Στα 109 δολάρια το Brent
- Πειραιάς: Στην προσαγωγή του 50χρονου συντρόφου της 24χρονης που έπεσε από μπαλκόνι προχώρησε η ΕΛΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.