• Κοινωνία

    Νέα Φιλαδέλφεια: Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών εποπτεύει των ερευνών για τα γεγονότα

    • NewsRoom
    Eισαγγελία Εφετών

    Eισαγγελία Εφετών


    Την εποπτεία των ερευνών για την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, έχει ήδη η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ, η οποία, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ζήτησε να ενημερώνεται για κάθε στάδιο της έρευνας.

    Η κ. Γκανέ θα έχει άμεση ενημέρωση και συνεργασία με τους εισαγγελείς Πρωτοδικών που έχουν επιληφθεί των ερευνών, ώστε να διενεργηθούν με γρήγορους ρυθμούς όλες οι αναγκαίες προανακριτικές  ενέργειες για την διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης, που κόστισε την ζωή του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, θύματος άγριας βίας οργανωμένων και οπλισμένων οπαδών.

    Η επικεφαλής της εισαγγελίας Εφετών έχει ήδη ενημερωθεί για τις ενέργειες που γίνονται ώστε να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι, που δέχθηκε ο 29χρονος. Η κ. Γκανέ φέρεται να έχει ήδη δώσει εντολή να μην μείνει εκτός ελέγχου κανένας υπαίτιος για όσα έγιναν στην Νέα Φιλαδέλφεια και να συνεχιστούν εντατικά οι συλλήψεις, ώστε να βρεθούν ενώπιον των Αρχών οι δράστες της οπαδικής βίας και να τους αποδοθούν ποινικές ευθύνες ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχής τους σε όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

    Η κ.Γκανέ έχει ζητήσει να αναζητηθούν διερμηνείς οι οποίοι θα χρειαστεί να παρασταθούν στα στάδια της ανάκρισης για τους αλλοδαπούς κατηγορουμένους.

    Διαβάστε επίσης

    Δολοφονία 29χρονου: Σε αντιστράτηγο ανατέθηκε η ΕΔΕ για την απόδοση ευθυνών

    Επιστολή της ΑΕΚ στον Οικονόμου: «Απαιτούμε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα»

    Επικοινωνία Κροάτη πρωθυπουργού με Μητσοτάκη: Καταδικάζουμε τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια



    ΣΧΟΛΙΑ