ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μπέτις, Ουίλιαμ Καρβάγιο (William Carvalho) στη Μύκονο.
Άγνωστοι άνοιξαν με κατσαβίδι την πολυτελή βίλα, που νοικιάζει ο 30χρονος στην Ελιά Μυκόνου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, εισέβαλαν μέσα και άρπαξαν μετρητά και πράγματα αξίας 260.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, άρπαξαν 20.000 ευρώ μετρητά, ένα ρολόι Ρίτσαρντ Μίλερ 159.000 ευρώ, ένα ζευγάρι παπούτσια 5.000 ευρώ μια τσάντα Louis Vuitton 20.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα αξίας.
Συνολικά από αυτόν και τον φίλο του άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και ρούχα αξίας περίπου 260.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Πακιστάν υπογράφουν κοινή αμυντική συμφωνία
- Novibet Backend Academy: Επένδυση στη νέα γενιά software engineers
- Θεατρικές παραστάσεις και μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας έρχονται το φθινόπωρο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank-Prodea – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.