• Κοινωνία

    Λάρισα: Ο συζυγοκτόνος ηχογράφησε τη δολοφονία της γυναίκας του στο κινητό

    • NewsRoom
    Λάρισα: Ο συζυγοκτόνος ηχογράφησε τη δολοφονία της γυναίκας του στο κινητό


    Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση συζυγοκτονίας στην Λάρισα που συγκλόνισε χθες το πανελλήνιο

    Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν χθες, Τρίτη στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου, που σκότωσε εν ψυχρώ την 43χρονη σύζυγό του με 8 σφαίρες.

    Ηχογράφησε τη δολοφονία της γυναίκας του

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», ο δράστης φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές, στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

    Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

    Σημειώνεται ότι ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

    Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 43χρονης. Χθες η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι η 43χρονη δέχθηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο». Παράλληλα, τόνισε ότι η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».

    Διαβάστε ακόμη:

    Νέα συζυγοκτονία στη Λάρισα: Τη σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της

    Δολοφονία στην Δάφνη: Στην Ευελπίδων ο συζυγοκτόνος – Επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από συγγενείς του θύματος (video)

    Δολοφονία στην Δάφνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ