ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί του αδελφού της, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σωτηρίτσας.
Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μια 43χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του 54χρονου συζύγου της σε καφενείο, που ανήκει στον αδελφό της. Η 43χρονη ζούσε στην Αθήνα με τον σύζυγό της, ωστόσο, επέστρεψε στο χωριό τους τελευταίους μήνες προκειμένου να βοηθήσει τον αδελφό της, ο οποίος είναι βαριά άρρωστος, με το μαγαζί.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του onlarissa, ο άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του 8 φορές.
Αυτή την ώρα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αστυνομικοι παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, που διαπράχθηκε στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νόμου Λάρισας.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας.
Σημειώνεται πως ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.
Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό γυναικοκτονίας, μετά τις δολοφονίες γυναικών από τους συντρόφους τους σε Γλυκά Νερά, Φολέγανδρο και Δάφνη.
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία στην Δάφνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος
Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης – Δολοφονήθηκε με μαχαίρι 28 εκατοστών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης προς κτηνοτρόφους Κρήτης: «Το συντομότερο δυνατόν η πληρωμή της βασικής ενίσχυσης»
- Ανδρουλάκης: «Δεν ονομάζεται ανάπτυξη το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας στην παραμεθόριο»
- Καλιφόρνια: Ουρές χιλιομέτρων για δωρεάν τρόφιμα λόγω του shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης
- Γιόργκενσεν (Επίτροπος Ενέργειας): Στρατηγικής σημασίας ο αγωγός διασύνδεσης «Great Sea Interconnector»