• Κοινωνία

    Δολοφονία στην Δάφνη: Στην Ευελπίδων ο συζυγοκτόνος – Επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από συγγενείς του θύματος (video)

    • NewsRoom
    Δολοφονία στην Δάφνη: Στην Ευελπίδων ο συζυγοκτόνος – Επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από συγγενείς του θύματος (video)

    Συγγενείς της 31χρονης επιτέθηκαν στον συζυγοκτόνο στην Ευελπίδων


    Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου κατέφθασε ο 39χρονος συζυγοκτόνος από την Δάφνη, προκειμένου να σταθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί για την δολοφονία της συζύγου του

    Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος, που δολοφόνησε τη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη, έφτασε στα δικαστήρια λίγο πριν από τις 9 το πρωί, όπου του επιτέθηκαν περίπου δέκα συγγενείς της αδικοχαμένης 31χρονης, με μπουνιές και κλωτσιές, πριν προλάβουν να τον φυγαδεύσουν οι αστυνομικοί.

    Ο συζυγοκτόνος απολογείται σήμερα ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Επιπλέον, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα του προανακριτικά και ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του.

    Δείτε το βίντεο με την επίθεση των συγγενών της 31χρονης, την ώρα που ο συζυγοκτόνος φθάνει στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενος από μία ομάδα αστυνομικών.

    Διαβάστε ακόμη:

    ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες επί των ημερών του

    Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης – Δολοφονήθηκε με μαχαίρι 28 εκατοστών

    Δολοφονία στη Δάφνη : Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που είχαν κληθεί για ενδοοικογενειακή βία

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ