• Κοινωνία

    Κολωνός: Ακόμη τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης


    Ακόμη 4 συλλήψεις πραγματοποίησαν οι Αρχές για την υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

    Ειδικότερα οι αστυνομικοί της  Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ συνέλαβαν τους άνδρες, για τους οποίους είχε εκδοθεί και ένταλμα, το μεσημέρι για τον βιασμό της ανήλικης στον Κολωνό.

    Ανάμεσά τους σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 63χρονος που είχε συλληφθεί ξανά στην Ομόνοια, ένας ηλικιωμένος και γνωστός του 63χρονου, καθώς και δύο Πακιστανοί.

    Συνολικά, έχουν συλληφθεί 34 άτομα, για τα οποία βρέθηκαν στοιχεία ότι εμπλέκονται στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

    Ποιος είναι ο 63χρονος παιδόφιλος

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες συνελήφθη ο 63χρονος στην Ομόνοια κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Ολα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος έστειλε μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο σε μια 14χρονη. Το μήνυμα έγραφε «έλα» και συνοδευόταν από μια φωτογραφία με το μόριο του παιδόφιλου…

    Η 15χρονη φίλη της μόλις είδε το μήνυμα νόμισε πως πρόκειται για πλάκα από συμμαθητές τους και πληκτρολόγησε τον αριθμό του αποστολέα του μηνύματος προκειμένου να δει αν υπάρχει στις επαφές της. Κατά λάθος, όμως, κάλεσε τον 63χρονο ο οποίος κράτησε το τηλέφωνο της 15χρονης και έβαλε στο «μάτι» κι εκείνη την ανήλικη.

    Μετά τηλεφώνησε στην 15χρονη ζητώντας της με χυδαίο τρόπο να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Το κορίτσι του έκλεισε το τηλέφωνο αλλά ο «σάτυρος» επέμεινε και της έστειλε μια φωτογραφία με μια γυμνή γυναίκα να κάνει σεξ.

    Για κακή του τύχη, η ανήλικη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της η οποία μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ζήτησε από την κόρη της να του τηλεφωνήσει.

    Η 15χρονη καλέσε τον 63χρονο και μόλις αυτός απάντησε του είπε με άγριο ύφος «τι θες ρε με την ανήλικη;». Ο παιδόφιλος ρώτησε αν είναι η μητέρα της κοπέλας και αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας είχε αναφέρει για τον 63χρονο: «Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες. Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει».

    Διαβάστε επίσης

    Τιτανικός: Συντρίμμια εντόπισε η ακτοφυλακή στην περιοχή έρευνας για το χαμένο υποβρύχιο

    Εξαφάνιση υποβρυχίου στον Τιτανικό: Έφτασε στην περιοχή το γαλλικό ρομπότ για τις έρευνες

    Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ