• Κοινωνία

    Κινηματογραφική διάρρηξη στη Μεταμόρφωση με λεία ενός 1 εκατ. ευρώ!

    • NewsRoom
    ελας


    Διάρρηξη με «χρυσή» λεία έλαβε χώρα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης τα ξημερώματα της Πέμπτης.

    Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα ληστών εισέβαλε στα γραφεία εταιρείας και πήρε τα χρηματοκιβώτια που βρίσκονταν στο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρηματοκιβώτια της εταιρείας υπηρεσιών οδικής βοήθειας και καθαριότητας, η οποία υπέστη τη διάρρηξη από τους δράστες, περιείχαν το υπέρογκο ποσό του ενός εκατ. ευρώ συνολικά.

    Όπως όλα δείχνουν, οι διαρρήκτες ήξεραν πολύ καλά το χώρο, καθώς και το τι θα μπορούσαν να ληστέψουν από αυτόν, είχαν μελετήσει την επίθεση και οργάνωσαν μια άρτια διάρρηξη. Κατά τις ίδιες πηγές, οι δράστες έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα, όπου αρχικά έθεσαν εκτός λειτουργίας τα συστήματα συναγερμού, καθώς και το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο μπήκαν στο κτίριο αθόρυβα και έφθασαν ανενόχλητοι στο λογιστήριο.

    Όπως δείχνουν τα πρώτα δείγματα από τη διάρρηξη, οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά πού κρύβονταν τα χρηματοκιβώτια της εταιρείας, ενώ ενδέχεται να είχαν πληροφορίες και για τα ποσά που περιείχαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κακοποιοί σήκωσαν κυριολεκτικά τα χρηματοκιβώτια και διέφυγαν με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Η λεία τους από τη διάρρηξη εκτιμάται ότι προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

    Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων.



    ΣΧΟΛΙΑ