• Κοινωνία

    Χωρίς τέλος οι εμπρηστικές επιθέσεις – Τρία νέα «χτυπήματα» τα ξημερώματα

    • NewsRoom
    εμπρησμός αυτοκινητου

    Το πυρπολημένο αυτοκίνητο στις Αχαρνές


    Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις αγνώστων στην Αττική τις τελευταίες ημέρες, που πραγματοποιούν διαδοχικά «χτυπήματα» σε οχήματα, βάζοντας φωτιά και προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. Νέα περιστατικά σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διαφορετικές περιοχές.

    Συγκεκριμένα, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για εμπρησμό αυτοκινήτων στην περιοχή του Κερατσινίου και στις Αχαρνές. Όπως μαρτυρούν οι πληροφορίες, περίπου στις 02.34 ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου στο Κερατσίνι τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα άλλο όχημα, στη συμβολή των οδών Γιάννη Ρίτσου και Γνώσεως στην περιοχή Αχαρνές.

    Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου στις 3.30, πυρπολήθηκε από αγνώστους και ένα εκλογικό κέντρο και συγκεκριμένα αυτό του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, στο Καματερό, επί της οδού Πίνδου 62, σε ισόγειο πολυκατοικίας. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και κατάφερε να περιορίσει την πυρκαγιά μόνο στον χώρο του εκλογικού κέντρου.

    Σημειώνεται ότι τα τελευταία περιστατικά εμπρησμών σε αυτοκίνητα αποτελούν τη συνέχεια μιας σειράς επιθέσεων που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε εμπρησμός αυτοκινήτου στη Κηφισιά, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης «θύμα» εμπρηστικής επίθεσης έπεσε το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.



    ΣΧΟΛΙΑ