ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και η δυνατότητα να υιοθετήσουν
Με το τραγούδι «Firework» της Κέιτι Πέρι γιόρτασε χορεύοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ στο μπαρ Sodade στο Γκάζι την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Μάλιστα, εν συνεχεία Στέφανος Κασσελάκης πήρε το μικρόφωνο και υψώνοντας τη γροθιά του, είπε «από εδώ και πέρα προχωράμε με σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα»
Προσερχόμενος στο κλαμπ, ανέφερε, «υπάρχει μια πιθανότητα πολλοί από εσάς να έχετε ένα παιδί το οποίο να ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας.
Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα.
Υπάρχουν πολλοί Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε πρώιμες εποχές. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μια σύγχρονη κοινωνία», είπε ο κ. Κασσελάκης.
Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον ξέφρενο χορό:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος