• Κοινωνία

    Κακοκαιρία Elias: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Προαστικό και Τραμ

    • NewsRoom


    Προβλήματα στην κυκλοφορία του Προαστιακού και του Τραμ έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias.

    Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση της Hellenic Train τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή του Αεροδρομίου, πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο – Μεταμόρφωση. Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1306 (Πειραιάς – Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 08:15, αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας.

    Προβλήματα με καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων υπάρχουν και στη γραμμή της Χαλκίδας λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης στο τμήμα Αυλώνα – Οινόη ενώ αναμένεται ο έλεγχος της γραμμής από τον ΟΣΕ. Η αμαξοστοιχία 1538 (Αθήνα – Χαλκίδα) και ώρα αναχώρησης 09:26, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία. Τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω σταθμεύσεις: ΣΚΑ,ΑΧΑΡΝΑΙ,ΔΗΛΕΣΙ,ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ.

    Το δρομολόγιο με αριθμό 1539 (Χαλκίδα – Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 09:08, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και θα εκτελέσει τις παρακάτω σταθμεύσεις: Οινόη, Οινόφυτα, ‘Αγιος Θωμάς, Αυλώνα, Σφενδάλη, Αφίδναι, ‘Αγιος Στέφανος, Δεκέλεια, Αθήνα.

    Υπενθυμίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 ενώ η αμαξοστοιχία με αριθμό IC 51 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 05:00, καταργείται μερικώς στο τμήμα Λειανοκλάδι μέχρι Αθήνα και δεν υποκαθίσταται με λεωφορεία. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 καταργείται στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Λειανοκλάδι-Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

    Γραμμή 7 Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω προβλήματος σηματοδότησης

    Τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά» διεξάγονται προσωρινά στα τμήματα Π. ΔHMAPXEIO -AΓ.TPIAΔA-Π. ΔHMAΡΧΕΙΟ & AΣK.BOYΛAΣ- ΠΛ.KATPAKH-AΣK.BΟΥΛΑΣ, λόγω τεχνικού προβλήματος στη σηματοδότηση, που οφείλεται σε πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

    Κακοκαιρία Elias: Iσχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνoί – Έντονα φαινόμενα σε Φωκίδα, Εύβοια, Φθιώτιδα



    ΣΧΟΛΙΑ