• Κοινωνία

    Κακοκαιρία Daniel: Προς αναβολή το άνοιγμα των σχολείων στις πληγείσες περιοχές

    • NewsRoom
    Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα πλήττουν την περιοχή της Μεταμόρφωσης του δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα πλήττουν την περιοχή της Μεταμόρφωσης του δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Αναμένεται απόφαση για να μην ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου, για τις περιοχές που επλήγησαν με σφοδρότητα από την κακοκαιρία Daniel.

    Ειδικότερα, σε περιοχές όπως ο Βόλος, το Πήλιο, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Λάρισα, η Σκιάθος και τα Φάρσαλα που υπέστησαν καταστροφές θεωρείται αδύνατο να ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

    Πάρα τη βελτίωση που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός, η αποκατάσταση των ζημιών πιθανότατα δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα

    Ήδη, ο Δήμος Τρικκαίων ενημέρωσε σήμερα “ότι κλειστές παραμένουν λόγω της σφοδρότατης καταιγίδας «Daniel» που πλήττει και την περιοχή, οι εκπαιδευτικές μονάδες της ευθύνης του.

    Έτσι, δε θα λειτουργήσουν:

    • Παιδικοί, βρεφικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Τρικκαίων
      ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου Τρικκαίων

    Όλες οι σχολικές μονάδες, βάσει της απαγόρευσης κυκλοφορίας που εξέδωσε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,

    Έτσι, δεν πραγματοποιούνται ούτε οι προγραμματισμένες εξετάσεις για μετεξεταστέους/ες μαθητές και μαθήτριες.

    Σε κάθε περίπτωση, οριστικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, οι οποίες θα ληφθούν σε επίπεδο δήμων και περιφέρειας”.

    Διαβάστε επίσης: 

    Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός εντοπίστηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος στον Δομοκό

    Έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας ο στρατός – Απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους με εκσκαφείς

    Σακελλαροπούλου: Ενημερώθηκε για τις καταστροφές στη Θεσσαλία



    ΣΧΟΛΙΑ