ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία στον Δομοκό, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή. H 7η ΕΜΑΚ τον εντόπισε καταπλακωμένο από φερτά υλικά.
Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.
Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.
Πηγή: lamiareport.gr
Διαβάστε επίσης:
e-ΕΦΚΑ: Αναβολή λειτουργίας κατ’ οίκον υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ σε Καρδίτσα-Βόλο-Τρίκαλα
Κακοκαιρία Daniel: Υπερχείλισε ο Κραυσίδωνας στο Βόλο- Κατέρρευσε ξανά η γέφυρα Ξηριά (βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χοντορκόφσκι: «Ευρώπη, ετοιμάσου για τον Δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, ό,τι και αν συμβεί στην Ουκρανία»
- Euronext: Κατεβάζει στο 50% +1 μετοχή το όριο αποδοχής της δημόσιας πρότασης για το Χρηματιστήριο Αθηνών
- Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Νοεμβρίου
- Θρίλερ στη Βοιωτία: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε φλεγόμενο όχημα – Αναλαμβάνει η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος