• LIFE&STYLE

    Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: Έκανα υπομονή εννέα μήνες – Έφτασα στα όριά μου

    • NewsRoom
    Μαρία Κορινθίου

    Μαρία Κορινθίου


    Στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Μαρία Κορινθίου και αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

    Αρχικά, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Θα ξαναέκανα τηλεόραση, θα ξαναέμπαινα σε μια παρουσίαση, αλλά σίγουρα πήρα γερά μαθήματα, εκείνη την ώρα λες: “Θεέ μου, τι μαθαίνω αυτή τη στιγμή”. Με το πέρασμα του καλοκαιριού ηρέμησα, είδα κάποια πράγματα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα δημόσια και δηλώθηκαν κάποια πράγματα, εντυπώσεις κλπ».

    Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έφυγα από όλο αυτό, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή. Εννέα μήνες έκανα υπομονή. Άλλοι κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες, άλλοι κάνουν δυο χρόνια, άλλοι κάνουν εννέα μήνες. Έφτασα στα όριά μου, αισθάνθηκα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου. Αποφάσισα να γυρίσω να πω: “Καλό μας καλοκαίρι”. Ποιος μπορεί να κρίνει τα όρια του καθενός και την υπομονή του; Το δήλωνα, παιδιά να ηρεμήσουμε γιατί είμαι στα όρια μου».

    «Δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι. Αυτό που είπε ο Γιώργος [Λιάγκας] ότι το πρόβλημά μου ήταν με το κανάλι ήταν για τις εντυπώσεις. Πριν από 20 χρόνια η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ANT1, αισθανόμουν παιδί του γιατί εκεί δούλεψα για πρώτη φορά. Έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από τον ΑΝΤ1. Με αυτούς τους ανθρώπους έχω συνεργαστεί χίλιες φορές, τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν ήταν με τον ANT1. Τελεία. Ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον, με 3 άτομα. Δεν θα κάτσω να πω τώρα. Απλά επειδή ήρθε κάτι στο αυτί μου πριν κάποιες ημέρες… Θα πω δημόσια ότι το έχω αφήσει, δεν έχω ασχοληθεί. Ας το αφήσουμε να πάει στην ευχή της Παναγίας, γιατί μου ήρθαν στα αυτιά μου ότι ένα άτομο πιάνει κάποιους και λένε: “Α μιλάς στη Μαρία ντροπή! Αφού δουλεύετε εδώ μέσα δεν πρέπει να έχετε καμία επαφή με τη Μαρία”. Πέντε πράγματα ο κόσμος τα καταλαβαίνει, μπορεί να μη ξέρει τα ενδότερα, αλλά πέντε πράγματα ενεργειακά τα καταλαβαίνει. Την εκπομπή δεν την έχω δει καθόλου φέτος», κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου

    Σίλια Κριθαριώτη: Γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο

    Ο Γιατρός: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του ALPHA με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη



    ΣΧΟΛΙΑ