• Κοινωνία

    Εξώδικο του κ. Μ. Φουρθιώτη στο mononews-Η απάντησή μας

    • NewsRoom


    Εξώδικο, σύμφωνα με το οποίο διαψεύδει το ρεπορτάζ που δημοσίευσε προ ημερών το mononews.gr αναφορικά με τον τηλεοπτικό παραγωγό κ. Μένιο Φουρθιώτη, απέστειλε ο δικηγόρος του.

    Το mononews.gr δηλώνει ότι για την δημοσίευση του κειμένου στηρίχτηκε σε κυβερνητικές πηγές δυο υπουργείων που έχουν γνώση του όλου θέματος.

    Το mononews.gr  καλοπροαίρετα δημοσίευσε αυτές τις πληροφορίες καθώς οι πηγές που μίλησαν θεωρούνται αξιόπιστες.

    Το εξώδικο 

    Με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση διάβασα, μετά από πληροφορίες που έλαβα, το δημοσίευμά σας της 21ηζ Ιανουάριου 2021, το οποίο τιτλοφορείται «Χωρίς ευρώ από το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ λόγω Φουρθιώτη δεκάδες υψηλόμισθοι εργαζόμενοι», το οποίο συγκοινοποιείται με την παρούσα και το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα https://www.mononews.gr/ .

    Στο δημοσίευμά σας αυτό, το οποίο μάλιστα είναι εκτενέστατο, αναλώνεστε σε αναφορές ψευδέστατες και κακοηθέστατες, οι οποίες αποσκοπούν μέσω της δυσφήμισης και κατασυκοφάντησής μου στην αποκόμιση εκ μέρους σας παράνομου οφέλους μέσω της αύξησης της αναγνωσιμότητας της ιστοσελίδας σας και στην σπίλωση της τιμής, της υπόληψης μου και της επαγγελματικής μου υπόστασης.

    Φυσικά, όπως είναι προφανές, το δημοσίευμά σας αναρτήθηκε χωρίς να έχετε την άδεια ή την έγκρισή μου, αλλά και χωρίς να ενημερωθώ εκ των προτέρων ή έστω να ερωτηθώ και να δώσω και την δική μου άποψη για το θέμα, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και η ηθική.

    Ουδέποτε φροντίσατε να διασταυρώσετε τις τυχόν πληροφορίες που είχατε, δημοσιεύοντας σωρεία προσβλητικών δηλώσεων για το άτομό μου, που διέπονται από άκρατο κιτρίνισμά και ακατάσχετη χυδαιολογία.

    Εξυπακούεται βέβαια πως ουδόλως σας ενδιαφέρει η αλήθεια των όσων δημοσιεύσατε για εμένα, αλλά μοναδικός σας σκοπός ήταν να εκμεταλλευτείτε το όνομά μου, προκειμένου να αυξήσετε το αναγνωστικό σας κοινό.

    To mononews δεν δημοσιεύει ολόκληρο το εξώδικο καθώς αναφέρεται οτι “Σας δηλώνω επίσης, ότι το περιεχόμενο της παρούσας, είναι απολύτως εμπιστευτικό και απαγορεύεται οιαδήποτε αναπαραγωγή ή διάδοση της παρούσας από τα ΜΜΕ (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και Ηλεκτρονικό Τύπο) ή οιοδήποτε μέσο, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που θα μπορεί να διαδώσει το περιεχόμενο της έστω και ως πληροφορία, ως και οιαδήποτε αναφορά, στο περιεχόμενο της, και στο σύνολο των αναφερόμενων σε αυτή, καθώς και ότι επιφυλάσσομαι να προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια, προκειμένου να προασπίσω τα δικαιώματά μου και να διεκδικήσω την αποκατάσταση της τιμής μου”. 



    ΣΧΟΛΙΑ