Κοινωνία

Εξάρχεια: Παρίσταναν τους λογιστές και της άρπαξαν 20.000 ευρώ

  • NewsRoom


Θύμα απάτης έπεσε μια γυναίκα στα Εξάρχεια όταν επιτήδειοι της συστήθηκαν ως λογιστές και με την πρόφαση ότι δικαιούταν επιστροφή 48.000 ευρώ, κατάφεραν να της αποσπάσουν 20.000 ευρώ.

«Με σταματήσανε και μου είπαν “είμαι λογίστρια, έχεις να πάρεις από την εφορία κάποια αναδρομικά, πήγαινε σπίτι σου να πάρεις ταυτότητα να πάμε να εισπράξουμε για ιατρικούς λόγους τα λεφτά για να πάρεις παράβολα”» περιέγραψε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

«Γύρω στις 48.000 αναδρομικά μου είπαν θα εισπράξω. Ξέρανε πάρα πολλά στοιχεία για εμένα, πώς λένε τα αδέρφια μου, πού μένουν, πού είναι ο λογιστής μου και δήθεν πήραν εκείνη την ώρα τηλέφωνο και μίλησαν με τον λογιστή μου» πρόσθεσε.

Η γυναίκα μάλιστα, επιβιβάστηκε στο όχημα μαζί τους: «Με πηγαίνανε από τράπεζα σε τράπεζα. Μου πήραν συνολικά 20.000 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, την  πήγαν στην Αγία Παρασκευή για να βγάλει φωτοτυπίες την ταυτότητά της όπως της είπαν οι δράστες. Επιστρέφοντας προς το όχημα, συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν εκεί. «Τότε παραλίγο να πάθω το εγκεφαλικό. Θύμωσα πάρα πολύ με τον εαυτό μου» είπε η γυναίκα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Εξαρχείων έχουν στα χέρια τους στοιχεία των δραστών καθώς η γυναίκα τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία σοκ για ασέλγεια σε 19χρονο στην Κιβωτό του Κόσμου – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. – Τι απαντά η ΜΚΟΣΧΟΛΙΑ