• Κοινωνία

    Εύη Βατίδου: Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου

    Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου


    H Εύη Βατίδου συνελήφθη μετά από επεισόδιο με μοτοσικλετιστή και ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε να την εκπροσωπήσει λέγοντας ότι το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση από οδηγό μοτοσικλέτας.

    «Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

    «Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

    Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

    «Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

    Δείτε το βίντεο:

    Συγκεκριμένα, η 57χρονη που επέβαινε στη μηχανή μεταφέρθηκε στο  Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας σπάσει  το χέρι και το πόδι της

    Το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/11) στην περιοχή της Γλυφάδας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 57χρονης, , η οποία μεταφέρθηκε στο

    Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύη Βατίδου κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας

    Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα – Ισχυρές καταιγίδες και τη Δευτέρα

    Alpha Bank: Βελτιωμένη προσφορά στο 1,40 με 1,42 ευρώ κατέθεσε η UniCredit για το 9%



    ΣΧΟΛΙΑ