• Κοινωνία

    Συνελήφθη η Εύη Βατίδου – Εμβόλισε μηχανή και τραυμάτισε 57χρονη

    • NewsRoom
    Εύη Βατίδου

    Εύη Βατίδου


    Συνελήφθη η Εύη Βατίδου, η οποία φέρεται να ακολούθησε με το όχημα της μια μηχανή και στη συνέχεια την εμβόλισε, τραυματίζοντας σοβαρά μία 57χρονη.

    Το συμβάν έγινε στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας είχαν φραστικό επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και έσπασαν τον καθρέφτη του οχήματός της.

    Αμέσως μετά το περιστατικό, η παρουσιάστρια φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα 57 ετών που επέβαινε σε αυτή.

    Η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

    Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας.

    Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

    Δείτε βίντεο από την εκπομπή Γεια σου:

    Διαβάστε επίσης:

    «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32», λέει η πλευρά Κασσελάκη για Αχτσιόγλου

    Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα – Ισχυρές καταιγίδες και τη Δευτέρα

    40oς Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Κίπτο



    ΣΧΟΛΙΑ