• Κοινωνία

    Εύη Βατίδου: Ποινική δίωξη για κακούργημα της άσκησε ο εισαγγελέας

    Εύη Βατίδου

    Εύη Βατίδου


    Με συνήγορο υπεράσπισης τον πρώην σύζυγο της Αλέξη Κούγια απολογείται αύριο στις 11 το πρωί η Εύη Βατίδου, καθώς, ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

    Όπως έγινε γνωστό, η κ. Βατίδου συνελήφθη, διότι φέρεται να ακολούθησε με το όχημα της μια μηχανή και στη συνέχεια να την εμβόλισε, τραυματίζοντας σοβαρά μία 57χρονη.

    Το συμβάν έγινε στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας είχαν φραστικό επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και έσπασαν τον καθρέφτη του οχήματός της.

    Αμέσως μετά το περιστατικό, η παρουσιάστρια φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα 57 ετών που επέβαινε σε αυτή.

    Η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

    Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας.

    Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας

    Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε να την εκπροσωπήσει λέγοντας ότι το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση από οδηγό μοτοσικλέτας.

    «Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

    «Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

    Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

    «Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

    Δείτε το σχετικό βίντεο: 

    Διαβάστε επίσης: 

    Εύη Βατίδου: Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του

    Συνελήφθη η Εύη Βατίδου – Εμβόλισε μηχανή και τραυμάτισε 57χρονη

    Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα – Ισχυρές καταιγίδες και τη Δευτέρα



    ΣΧΟΛΙΑ