ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή μικρού τουριστικού αεροσκάφους σήμερα το πρωί σε μια δύσβατη, ορεινή περιοχή του Νεσατέλ, ανακοίνωσε η αστυνομία αυτού του καντονιού της δυτικής Ελβετίας.
Το αεροπλάνο κατέπεσε κοντά στο Πον-ντε-Μαρτέλ γύρω στις 10.20 το πρωί, τοπική ώρα. «Ο πιλότος και οι δύο επιβάτες σκοτώθηκαν επί τόπου», σύμφωνα με την αστυνομία.
Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Σο-ντε-Φον για μια πτήση αναψυχής στην περιοχή. Συνετρίβη σε μια δασώδη, απόκρημνη περιοχή, γεγονός που δυσχέρανε τις προσπάθειες των διασωστών.
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής.
Διαβάστε επίσης
Θρήνος στην Κίσσαμο – Έφυγε από τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι
Σκαραμαγκάς: Τροχαίο με νεκρό στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O ούριος άνεμος στις 31ες Πλοές στην Άνδρο, η Themis Z και η Cordelia de Castellane στη Μύκονο και το Yacht Club του St. Barths
- «Τραμπ Στατίστικς»
- Ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Τραμπ για να φτάσει ο στρατηγικός εμπορικός στόλος με αμερικανική σημαία τα 250 πλοία
- Intertrade Hellas: Στην τελική ευθεία η επένδυση των 100 εκατ. ευρώ – Πώς ο Γιάννης Ντεληδήμος χτίζει το νέο κεφάλαιο της Softex
