Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, με πρωτοβουλία της εταιρείας MINERVA MARINE INC, του Ανδρέα Μαρτίνου θα ανακατασκευάσει την παιδική χαρά στην Ιχθυόσκαλα της Καλύμνου και η συνολική δωρεά ανέρχεται στο ποσό των 205.000,00 ευρώ.
Σύμφωνα με την επιστολή της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ (Α.Π. 27838/10-12-2024), προς τον Δήμο Καλύμνου, η δωρεά προορίζεται για την πλήρη ανακατασκευή της παιδικής χαράς, στην περιοχή Ιχθυόσκαλας, που βρίσκεται σε χώρο ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου.
Ο χώρος αυτός έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Καλυμνίων για απλή χρήση, βάσει της υπ’ αριθμ. 128/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου.
Η ΑΙΓΕΑΣ θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος υλοποίησης μέσω της απευθείας καταβολής των σχετικών αμοιβών στις εργολήπτριες εταιρείες, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Παράλληλα, θα υπογραφεί σύμβαση δωρεάς, η οποία θα περιλαμβάνει απαλλαγή ΦΠΑ και θα καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις υλοποίησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα