ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πάνω από εννέα ώρες κατέθετε, χθες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.
Έφυγε από τη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 22:30 από την πίσω πόρτα του κτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με επίκεντρο το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα του θανάτου της Ίριδας, αφού -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- η Δήμητρα Πισπιρίγκου που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, ήταν η πρώτη που είδε νεκρό το βρέφος στην κούνια του.
Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Nίκου Καρακούκη – Νίκου Καλόγρηα απέδωσε τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας σε εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο.
Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών πρόκειται να λάβει συμπληρωματικές καταθέσεις και αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να διαβιβάσει τη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Πάτρας: Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου
Μάνος Δασκαλάκης: Δεν αιφνιδιάστηκα από το πόρισμα, θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
