ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς λεωφορεία θα είναι η Αθήνα σήμερα Τρίτη (20/12) από τις 11:00 έως τις 17:00
Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία ύστερα από απόφαση του Συνδικάτου ΟΑΣΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου, η στάση εργασίας θα γίνει έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εργαζομένων ενόψει των εκλογών του Συνδικάτου.
Σημειώνεται πως τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία από τις 10 το πρωί ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται στις έξι το απόγευμα.
Η συνέλευση των εργαζόμενων θα γίνει στην επισκευαστική βάση Α/Σ στον Ρέντη.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί βοριάδες
Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν μέλη εγκληματικών ομάδων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως δήθεν «λογιστές»
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
- Η ΕΕ πιέζει τους εταίρους για επιπλέον χρηματοδότηση της Ουκρανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.