ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χειροβομβίδα μέσα σε ένα κουτί στην οδό Αμαρυλλίδος 44 στο Παλαιό Ψυχικό εντόπισαν οι αστυνομικοί. Ο συναγερμός που σήμανε νωρίς το μεσημέρι στην ΕΛ.ΑΣ. ήρθε έπειτα από ενημέρωση για ύποπτο αντικείμενο στην είσοδο κτιρίου στο Ψυχικό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσα στο αντικείμενο, που προσομοιάζει σε κουτί καφέ, υπάρχει ένα φυτίλι και μία χειροβομβίδα.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να το ερευνήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η χειροβομβίδα έσκασε αλλά λόγω λάθους στη συνδεσμολογία δεν είχε μεγάλη ισχύ.
Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά τον εκρηκτικό μηχανισμό που έσκασε ελεγχόμενα έξω από τη βάση των ΜΑΤ στο Γουδή, με τους αστυνομικούς και την Αντιτρομοκρατική να φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει μπαράζ επιθέσεων, αναβιώνοντας με κάποιο τρόπο το «αντάρτικο πόλης» του παρελθόντος.
Διαβάστε επίσης:
Βόμβα στα ΜΑΤ: Ανάληψη ευθύνης από την «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι τρέχει με την Κεφαλογιάννη, γιατί πήγε ο Πανάρας στη Βουλή, ο Ψηλός, η Σοφία και τα fake news, ο Τασούλας και ο Καρυωτάκης και ελληνικά Rafale στη Μέκκα
- Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
- Η εντιμότητα των πολιτικών και το παράδειγμα της Ρουμανίας
- Η νέα επίδειξη πλούτου είναι το γραμμωμένο γυναικείο μπράτσο