ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χειροβομβίδα μέσα σε ένα κουτί στην οδό Αμαρυλλίδος 44 στο Παλαιό Ψυχικό εντόπισαν οι αστυνομικοί. Ο συναγερμός που σήμανε νωρίς το μεσημέρι στην ΕΛ.ΑΣ. ήρθε έπειτα από ενημέρωση για ύποπτο αντικείμενο στην είσοδο κτιρίου στο Ψυχικό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσα στο αντικείμενο, που προσομοιάζει σε κουτί καφέ, υπάρχει ένα φυτίλι και μία χειροβομβίδα.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να το ερευνήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η χειροβομβίδα έσκασε αλλά λόγω λάθους στη συνδεσμολογία δεν είχε μεγάλη ισχύ.
Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά τον εκρηκτικό μηχανισμό που έσκασε ελεγχόμενα έξω από τη βάση των ΜΑΤ στο Γουδή, με τους αστυνομικούς και την Αντιτρομοκρατική να φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει μπαράζ επιθέσεων, αναβιώνοντας με κάποιο τρόπο το «αντάρτικο πόλης» του παρελθόντος.
Διαβάστε επίσης:
Βόμβα στα ΜΑΤ: Ανάληψη ευθύνης από την «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας για Πρωτομαγιά: «Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου κυρίαρχη προτεραιότητα της ΝΔ»
- Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη
- Αλουμίνιο: Άνοδος στις τιμές καθώς ο Τραμπ υπόσχεται να διατηρήσει τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ
- Σκέρτσος: «Η ψηφιακή κάρτα εργασίας, μία από τις πιο εμβληματικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.