ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στην οδό Κοκκινοπούλου, έξω από την έδρα των ΜΑΤ, στο Γουδή, ανέλαβε η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη».
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν ότι αυτή την ενέργεια την αφιερώνουν «σε όσους και όσες έχουν δολοφονηθεί, βασανιστεί, ξυλοκοπηθεί, βιαστεί από την Ελληνική Αστυνομία», απειλώντας ότι «την επόμενη φορά δεν θα είναι το ίδιο τυχεροί».
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε επίσης
Κασσελάκης: Πόσο επικίνδυνος είναι ο «τουρίστας» της Αριστεράς;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
- Γκιλφόιλ: Τιμή μου που φιλοξενήσαμε την πρεμιέρα της ταινίας «Μελάνια»
- Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Σύσσωμη η κοινότητα της Διερευνητικής Εγκληματολογίας, σε μια πρωτοποριακή επιστημονική Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Keele στην Ελλάδα
- Εισαγγελική έρευνα για ηλεκτρονικό έγκλημα στα γραφεία του X του Έλον Μασκ στο Παρίσι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.