• Κοινωνία

    Αχιλλέας Μπέος μαινόμενος: Για τρέλα μιλάμε ρε π… μου. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα. Θα τρελαθώ

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου

    Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου


    Ενα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτή τη φορά δεν «σκοτώθηκε» με κάποιον στον αέρα, αλλά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε φιλοζωϊκές οργανώσεις και συλλόγους με αφορμή την τοποθέτηση ζωντανών ζώων σε φάτνη στον Βόλο.

    Αντιδράσεις προκάλεσε και φέτος στους κτηνιατρικούς και φιλοζωικούς συλλόγους η απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να τοποθετήσει χριστουγεννιάτικες φάτνες με αληθινά ζώα στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο.

    Το θέμα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου, με τον επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολο Ριζόπουλο να λέει: «Διαφωνούμε να υπάρχουν ζωντανά στην φάτνη. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τις μυρωδιές. Εκτιμούμε ότι έπρεπε να βάλουμε ομοιώματα. Τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον». Τότε τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος και ρώτησε τον κ. Ριζόπουλο ποιο είναι το φυσικό περιβάλλον των προβάτων. «Στη στάνη ε; Εκεί είναι. Στη στάνη πάει ο βοσκός κάθε δύο μέρες κι εμείς έχουμε άνθρωπο και κτηνίατρο πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

    Το βαφτίζουμε στάνη λοιπόν. Παραχώρησα τον χώρο στον Άγιο Νικόλαο σε έναν βοσκό και το έκανα στάνη και δε μπορεί να μας πειράξει κανένας. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε ρε π… μου. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα. Θα τρελαθώ. Δε ντρέπεστε λίγο; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τους ζωολογικούς κήπους στην Αθήνα που εκεί τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον; Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες να δείτε. Τι να τους εξηγούμε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Αγριο επεισόδιο στον «αέρα» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Αχιλλέα Μπέου
    Μπέος κατά Κασσελάκη: Αυτός προκάλεσε με τις αηδίες για τις υιοθεσίες
    Αχιλλέας Μπέος: «Θέλω να πάω στο Survivor» – Τι συζήτησε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί



    ΣΧΟΛΙΑ