• Κοινωνία

    Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δολοφόνος της Κυριακής στο «Αττικόν» (upd)

    • NewsRoom


    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

    Ο δολοφόνος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει τις γάζες που του είχαν βάλει στα τραύματα που είχε προκαλέσει στον εαυτό του, λίγο αφότου σκότωσε με μαχαίρι την Κυριακή, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

    Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κελί του, περίπου στη μία τα ξημερώματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα. Για την απόπειρα αυτοκτονίας χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που του είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

    Εκεί οι γιατροί τού έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν, αφού δεν είχε σφυγμό, και προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

    Η κατάστασή του, μάλιστα, θεωρείται κρίσιμη.

    «Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

    Στο φως της δημοσιότητας βρίσκονται νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου δράστη που μαχαίρωσε και σκότωσε την 29χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

    Ακόμη, ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι ναι μεν θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα. Ανέφερε δε «Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της.»

    Ο ίδιος υποστήριξε ότι: « Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς, αλλά δεν είχαν προηγηθεί περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι»

    Τέλος, η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δραστης έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

    Διαβάστε επίσης

    Καιρός: Παραμένει η άνοιξη αλλά με νεφώσεις και βροχές στα βόρεια

    Future of Retail 2024: Φορτοεκφορτώσεις το βράδυ πρότεινε ο Χάρης Δούκας – Τι απάντα η αγορά

    Άρτα: Συνελήφθησαν 2 άτομα για οπαδική επίθεση κατά 19χρονου



    ΣΧΟΛΙΑ