ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο της Καρνεάδου «φωτογράφισε» μια τρίτη νοσηλεύτρια που κατέθεσε σήμερα στον ανακριτή.
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην αρχή της θεραπείας ήταν λειτουργικός και καλά αλλά τις επόμενες φορές που μπήκα στο χώρο δεν είχε την ίδια εικόνα. Δεν μπορούσα, όμως, να καταλάβω ότι κάτι του συμβαίνει», φέρεται να κατέθεσε η 53χρονη.
Δυστυχώς για τον τραγουδιστή και η γιατρός κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι καμία ιατρική πράξη δεν έγινε εγκαίρως για να αποφευχθεί το κακό.
Αντί ενεργειών που θα έσωζαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη κι αυτή η αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πανικό τις κρίσιμες στιγμές:
Όταν έγινε το περιστατικό η γιατρός πήγε στον άντρα της και του είπε: «Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά». Επικράτησε πανικός.
Η μάρτυρας που έδωσε την πρώτη της κατάθεση στις αρχές, φέρεται να κατέθεσε ότι εργαζόταν στο ιατρείο τον τελευταίο 1,5 χρονο και βρισκόταν στο ιατρείο όταν έκανε πλασμαφαίρεση ο τραγουδιστής.
Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμουν στο χώρο και έμπαινα και έβγαινα από το δωμάτιο που γινόταν η πλασμαφαίρεση. Μπήκα στο δωμάτιο που ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης δύο φορές για να βοηθήσω τη γιατρό, μέσα σε διάστημα μισής ώρας. Μαζί μου έμπαινε και η άλλη νοσηλεύτρια και βοηθήσαμε τον τραγουδιστή σε διαδικαστικά θέματα Είναι κάτι που κάναμε όλες μας καθημερινά. Όταν έγινε το περιστατικό, επικράτησε πανικός. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μας έκανε εντύπωση γιατί κανείς από τους γιατρούς δεν ακολούθησε μέχρι το νοσοκομείο τον Γιώργο Μαζωνάκη.»
Η νοσηλεύτρια ανέφερε ότι όπως οι άλλοι συνάδελφοι της, έμαθε από το διαδίκτυο για την τραγωδία. Μέχρι τότε, όπως είπε «ανταλλάξαμε και μηνύματα η μία με την άλλη, που ρωτάγαμε αν θα πάμε για δουλειά την επόμενη μέρα. Δεν είχαμε αντιληφθεί τι έχει γίνει.»
Διαβάστε επίσης:
Δήμος Κηφισιάς: Έως 3.000 ευρώ για κάθε γέννηση και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ένα έτος
Τα 10 πιο «σκοτεινά» κοκτέιλ για να δοκιμάσεις αυτό το Halloween
Θάνατος Μαζωνάκη: «Ανοίγουν» τα κινητά τηλέφωνα των 2 προφυλακισμένων γιατρών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Κοινό Σχέδιο Δράσης Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας για τον Διάδρομο Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου
- Ντάιμον: Η Ευρώπη να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις για μια μεγάλη εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Ρωσία: Η κρίση στη Μέση Ανατολή ωθεί την αξία των εξαγωγών αργού στο υψηλότερο επίπεδο από το 2022
- Γεωργιάδης για MedWatch: Μείωση 91% στις διαδικτυακές διαφημίσεις ιατρικών πράξεων – Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας στέλνει τον Πατούλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.