• Κοινωνία

    Αγία Νάπα: Δείτε βίντεο από μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια με τέσσερις τραυματίες

    • NewsRoom
    Στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

    Στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της


    Τέσσερις θαμώνες, εκ των οποίων και μία Ελληνίδα, τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας κουκουλοφόρος άνοιξε πυρ σε καφετέρια στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

    Συγκεκριμένα, στις δύο τα ξημερώματα, ο άγνωστος δράστης άρχισε να πυροβολεί σε καφετέρια τραυματίζοντας τρεις άντρες και μια γυναίκα. Στόχος ήταν άλλος άντρας ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει από τη καφετέρια δέκα λεπτά νωρίτερα.

    Η Ελληνίδα, 26 ετών, ήταν η πιο σοβαρά τραυματισμένη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι άλλοι τρεις θαμώνες είναι Κύπριοι, δύο άνδρες 38 ετών και ένας 32χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cyprus Times, ο επιχειρηματίας που όπως όλα δείχνουν ήταν στο στόχαστρο της μαφιόζικης απόπειρας φόνου, φρουρείται και αναμένεται να δώσει κατάθεση εντός της ημέρας.

    Σε δηλώσεις του από τη σκηνή, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι «στη σκηνή εντοπίστηκε ένα πυροβόλο όπλο το οποίο έχει παραληφθεί και θα γίνουν όλες οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον σχετίζεται με την υπόθεση».

    Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:



    ΣΧΟΛΙΑ