• Κοινωνία

    Αυτοκτόνησε πρώην στενός συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη

    • NewsRoom
    Νότης Σφακιανάκης

    Νότης Σφακιανάκης


    Πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 59 ετών.

    Ο 59χρονος Σήφης Δαμανάκης αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

    Ο άτυχος άνδρας είχε διαγράψει πορεία μέσα στα φώτα και τη λάμψη, σε μεγάλες πίστες, και υπήρξε επί χρόνια ο στενότερος συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη.

    Η δυσάρεστη είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, καθώς ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο, αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

    Με τέσσερις λέξεις, ο τραγουδιστής έδωσε το στίγμα της σχέσης που τον συνέδεε με τον πρώην μέτρ του: «Αντίο φίλε και συνεργάτη», έγραψε ο τραγουδιστής για τον Δαμανάκη.

    Από την πλευρά του, ο συνθέτης και στιχουργός, Γιώργος Μουκίδης έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook. Παράλληλα, ως ένδειξη πένθους ανήρτησε και μία μαύρη εικόνα.

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Σύμφωνα με το cretalive, ο 59χρονος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, νεκρός από σφαίρα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε και το όπλο, γεγονός που οδήγησε αμέσως στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

    Όσοι γνώριζαν τον Σήφη Δαμανάκη έχουν συγκλονιστεί με την εξέλιξη αυτή, καθώς όπως λέγεται ήταν καλός άνθρωπος, πολύ αγαπητός και πρόσχαρος.

    Όπως αναφέρει το τοπικό site, το τελευταίο διάστημα τα έφερνε δύσκολα, καθότι άνεργος με οικονομικά προβλήματα και είχε φτάσει σε αδιέξοδο οικονομικό και ψυχολογικό, γεγονός που όπως όλα δείχνουν τον οδήγησε στην αυτοχειρία…

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Τσιτσιπάς ως άλλη Μαρία Αντουανέτα και τα αυτόγραφα του Σφακιανάκη

    Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε

    Βασίλης Λεβέντης: Βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο μετά από 75 μέρες νοσηλείας



    ΣΧΟΛΙΑ