• Κοινωνία

    Βασίλης Λεβέντης: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 75 μέρες νοσηλείας

    • NewsRoom
    Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης

    Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων


    Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό έλαβε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό τους δύο τελευταίους μήνες.

    Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός αναφέρεται: «Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α ‘Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσβλήθηκε από κορονοϊό στα τέλη Σεπτεμβρίου. Νόσησε βαριά με αποτέλεσμα στις 25 Σεπτεμβρίου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς η διασωλήνωσή του.

    Πλέον, ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο, όπως αναφέρει το OPEN, είναι ιδιαίτερα καταπονημένος, μετά από 47 ημέρες διασωλήνωσης στην Εντατική.

    Υπενθυμίζεται ότι παρέμεινε επί 75 ημέρες στο νοσοκομείο. Μόλις τις τελευταίες ημέρες βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά.

    Παράλληλα, παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στην ομιλία, καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες, ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

    Σημειώνεται ότι όπως είχε αναφέρει η σύζυγός του, ο κ. Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορονοϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών και του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση. Έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο».

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλης Λεβέντης: Βγήκε από τη ΜΕΘ, έχασε 27 κιλά

    Μόσιαλος: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για την παραλλαγή Όμικρον

    Μπόρις Τζόνσον: Επεκτείνεται η χρήση μάσκας και συστήνεται η τηλεργασία



    ΣΧΟΛΙΑ