ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG), η εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE της Νέας Υόρκης, ναυτιλιακή εταιρεία SAFE BULKERS Inc. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, γνωστοποίησαν το 5o ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.
Το πρόγραμμα αφορά δέκα υποτροφίες για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α.), ύψους 10.000 ευρώ εκάστη, για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο, που επιδιώκουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση στον κλάδο της Ναυτιλίας.
Οι υποτροφίες θα απονέμονται σύμφωνα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποτρόφων και κοινωνικά κριτήρια και αφορούν μαθητές/μαθήτριες αποφοίτους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο, καθώς και φοιτητές/φοιτήτριες που ήδη φοιτούν στο εξωτερικό.
Διαβάστε επίσης:
Κορωπί: Φωτιά τώρα κοντά σε σπίτια – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν και εναέρια
Συνάντηση αντιπροσωπειών της Ελληνικής και της Τουρκικής Ακτοφυλακής στο Κουσάντασι της Τουρκίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Συζήτησε με τους συμβούλους του την ιρανική πρόταση για το τέλος του πολέμου
- Νέες αγοραπωλησίες μετοχών στην Real Consulting
- Μπαρό (ΥΠΕΞ Γαλλίας): Το Ιράν θα πρέπει να κάνει μεγάλες παραχωρήσεις για να τελειώσει ο πόλεμος
- Ρούμπιο: «Απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.