• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 14 έως 20 Μαΐου 2018)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Προετοιμάσου για μια αξέχαστη εβδομάδα σε κάθε τομέα. Την Τρίτη ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας και της αλλαγής εισέρχεται στον Ταύρο για πρώτη φορά μετά από 84 χρόνια! Την ίδια μέρα στον Ταύρο θα έχουμε και Νέα Σελήνη, κάτι που σημαίνει ότι οι ανακατατάξεις στα αισθηματικά σου είναι αναπόφευκτες.
    Σαν να μην έφτανε αυτό, την Τετάρτη ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και ευνοεί τους απρόσεκτους και αυθόρμητους έρωτες, την ώρα που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και στέλνει ενέργεια ρομαντισμού και ψυχικής επαφής! Όπως βλέπεις τα ερωτικά ζητήματα θα απασχολήσουν πολύ αυτήν την εβδομάδα με τον Ουρανό να σέρνει πρώτος το χορό
    ΚΡΙΟΣ

    Με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο, το πιο «άστατο» ζώδιο όσον αφορά στα ερωτικά, η σεξουαλική ζωή των single Κριών θα γίνει σίγουρα πιο δραστήρια. Είναι όμως αυτό που θέλεις; Μήπως προσπαθείς να ξεφύγεις από κάτι ή από κάποιον; Αν είσαι σε σχέση, μετά το Σάββατο, το μόνο που θα θέλεις είναι να κάθεσαι σπίτι με τον αγαπημένο σου για quality time -καθόλου άσχημα. Αν βρίσκεσαι στο ενδιάμεσο, δηλαδή βγαίνεις ραντεβού σταθερά με κάποιον, αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να τον γνωρίσεις επιτέλους στους δικούς σου και να το προχωρήσεις λίγο.
    Η κοινωνική σου ζωή είναι ακμάζουσα. Μια περίοδος καθυστερήσεων και άγχους στη δουλειά φτάνει στο τέλος της. Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση και να σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου. Εάν καταπιαστείς με κάτι που πραγματικά σου αρέσει και σε παθιάζει υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αποκομίσεις σημαντικά χρηματικά οφέλη.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Αυτή η εβδομάδα αλλάζει τα πάντα για εσένα. Την Τρίτη ο Ουρανός θα μετακινηθεί στο ζώδιό σου μετά από 84 χρόνια και την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη, πάλι στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να αισθανθείς τον αέρα της αλλαγής. Ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου. Προς ποια κατεύθυνση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Ένα είναι σίγουρο όμως: αυτό που νομίζεις ότι θα συμβεί, δεν πρόκειται! Έτσι είναι ο Ουρανός, γεμάτος εκπλήξεις!
    Ίσως αισθάνεσαι ήδη ότι μια αλλαγή βρίσκεται καθ’ οδόν και στα επαγγελματικά σου. Προς το παρόν αναζητάς ασφάλεια και έναν καλό μισθό. Αυτό ίσως σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να λείπεις περισσότερο από το σπίτι, αλλά νιώθεις καλυμμένη και μπορείς να συγκεντρωθείς στην καριέρα σου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Νέες περιπέτειες και εμπειρίες σε καλούν Δίδυμε αυτήν την εβδομάδα και η καρδούλα σου δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα αναπροσαρμόσεις τα θέλω σου, τουλάχιστον στα ερωτικά ζητήματα, ειδικά αν αυτός ο άλλος δεν θέλει να ακολουθήσει το «ξέφρενο» ταξίδι σου. Φυσικά μπορεί και να είναι διατεθειμένος να μείνει μαζί σου κατά τη διάρκεια της αναζήτησης νέων εμπειριών, αλλά αν δεν βλέπει τα πράγματα όπως εσύ, τότε ίσως πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, χωρίς αυτόν.
    Ταυτόχρονα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά όλα κυλούν ομαλά. Είναι σχεδόν εύκολο για εσένα να βρίσκεις λύσεις και νέες ιδέες και απολαμβάνεις την αποδοχή όλων. Μην υπογράψεις σημαντικά χαρτιά προς το παρόν, μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι που αγνοείς. Οι σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο είναι πολύ σημαντικές αυτήν την περίοδο και έχεις αρκετή δόση τύχης σε θέματα διδασκαλίας και μαθητείας, που μπορεί να σου φέρει και χρήματα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Για όλα τα ελεύθερα Καρκινάκια αυτή είναι μια εβδομάδα έντονης κοινωνικοποίησης. Μετά την Τρίτη θα δεις ότι θα έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους, γεμάτες ενδιαφέρουσες προοπτικές. Θα γνωρίσεις πολύ κόσμο και ίσως κάποιος από όλους αυτούς σου κάνει «κλικ». Έχεις και μια τάση να έλκεσαι από εκκεντρικούς τύπους και αυτήν την εβδομάδα θα γνωρίσεις αρκετούς. Αν είσαι σε σχέση μπορεί στα ερωτικά να είσαι καλά, αλλά κάποια οικονομικά προβληματάκια μάλλον θα χρειαστούν την κοινή σας συνεισφορά αυτήν την εβδομάδα.
    Αντιμετώπισε ό,τι προβλήματα προκύψουν στη δουλειά με χιούμορ και αυτοσυγκράτηση, μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τον κόπο σου. Κάντο αλλά χωρίς ακρότητες. Αυτή είναι μια καλή περίοδος να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το οικονομικό σου μέλλον, καθώς οι πλανήτες φέρνουν τα οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο. Αυτή θα είναι και μια καλή περίοδος να αρχίσεις να εξοφλείς λογαριασμούς και υποχρεώσεις.

    ΛΕΩΝ
    Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να εστιάσεις στη σχέση σου. Οι κινήσεις του Άρη την Τετάρτη θα τροφοδοτήσουν εξελίξεις. Θα θελήσεις να κοιτάξεις προσεκτικά τη σχέση σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να ξεκινήσεις κάποιο καυγά ή διαφωνία, αλλά μόνο επειδή θέλεις να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και να ξεκινήσετε από την αρχή χωρίς «σκουπιδάκια» κάτω από το χαλί.
    Μπορεί να είσαι βέβαια και τόσο απασχολημένη με τη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, που θα δώσεις εκεί όλη την ενέργειά σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία αν εργάζεσαι στις πωλήσεις και δες τον τραπεζικό σου λογαριασμό να φουσκώνει. Πολύ καλή ενέργεια υπάρχει στις ομαδικές προσπάθειες και στις επιχειρηματικές ιδέες. Μίλα με όσους περισσότερους μπορείς για να βρεις το επόμενο βήμα σου προς την οικονομική ανεξαρτησία.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Αυτή η περίοδος χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να φέρει αντικρουόμενα συναισθήματα, κυρίως στα επαγγελματικά. Αν είσαι single, μπορεί να μην είσαι για πολύ! Από το Σάββατο μέχρι και τις 13 Ιουνίου η Αφροδίτη επηρεάζει την κοινωνικότητά σου και αρχίζεις να ελκύεις αυτό που πραγματικά θέλεις και σε ενδιαφέρει. Να είσαι ανοιχτόμυαλη και έτοιμη να δοκιμάσεις κάτι καινούριο.
    Νιώθεις άνετα με το επαγγελματικό σου status αυτήν την περίοδο, αλλά έχεις σκεφτεί ότι αναπαύεσαι στις δάφνες του παρελθόντος και πως αυτές οι μέρες κάποτε θα περάσουν; Μια νέα αρχή είναι δυνατή αν πραγματικά το θέλεις. Μια καλύτερη κατάσταση βρίσκεται στο μέλλον σου, αλλά χρειάζεται να το κυνηγήσεις. Τα οικονομικά του σπιτιού σου θα μπουν στο μικροσκόπιο μετά από καιρό και είναι καλύτερα να κάνεις τώρα κάποιες αλλαγές, παρά αργότερα.

    ΖΥΓΟΣ
    Η ερωτική σου ζωή θα μοιάζει με ρομάντζο της δεκαετίας του 60 αυτήν την εβδομάδα. Από την Τετάρτη τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά. Αν είσαι single τότε μπορεί να βρεθείς στο στόχαστρο κάποιου που «κόβει φλέβες» για σένα και συνήθως σου αρέσει να έχεις το πάνω χέρι… Αν είσαι σε σχέση τότε ετοιμάσου για αναθέρμανση του πάθους και βραδιές γεμάτες εκπλήξεις.
    Υπάρχει ευνοϊκή ενέργεια για συμβόλαια και νομικές συμφωνίες αυτήν την εβδομάδα. Δούλεψε παραπάνω και θα σου αναγνωριστεί στο μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι στο προσκήνιο. Πως πήγανε τα σχέδια που έκανες μήνες πριν; Δεν είσαι ικανοποιημένη; Κάνε τώρα αλλαγές και επέστρεψε στο δρόμο της επιτυχίας, το υλικό υπάρχει, πρέπει να βρεις τον σωστό συνδιασμό.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Είτε είσαι προετοιμασμένη, είτε όχι, μεγάλες αλλαγές έρχονται στα προσωπικά σου. Θύτης; Μα φυσικά ο Ουρανός, ο πλανήτης της αστάθειας, του χάους αλλά και της επανάστασης. Θύμα; Εσύ Σκορπίνα μου. Ξεκινά μια περίοδος που τα πάντα στη σχέση σου θα αλλάξουν. Μήπως κάτι σε τρώει; Νιώθεις την επιθυμία για κάτι διαφορετικό; Αν είσαι single τότε ετοιμάσου για ενδιαφέρουσες γνωριμίες με εκπλήξεις, είτε για καλό, είτε και για… κακό. Με άλλα λόγια τα προσωπικά σου θα θυμίζουν περισσότερο ρουλέτα από εδώ και μπρος.
    Η αψεγάδιαστη συμπεριφορά σου στη δουλειά θα σε βοηθήσει πολύ αυτήν την εβδομάδα. Κάποια θετικά αποτελέσματα σκληρής δουλειάς θα σου αναπτερώσουν το ηθικό. Μην υπεραναλύεις τους συναδέρφους σου. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα αν απαιτείς την τελειότητα από τους άλλους και τον εαυτό σου. Διόρθωσε τα στραβά και προχώρα. Δεν θα είναι μια κακή εβδομάδα για τα οικονομικά σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Ένα μικρό επικοινωνιακό εμπόδιο, ίσως σε βάλει σε μπελάδες αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη ο Άρης θα προκαλέσει αναστάτωση στον τομέα της επικοινωνίας σου, που θα διαρκέσει αρκετά. Μπορεί να πεις κάτι στον αγαπημένο σου, χωρίς να το έχεις σκεφτεί καλά και να τρέχεις μετά… Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα βρεθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και όσο περισσότερο προσπαθείς να εκφραστείς στους άλλους, τόσο πιο δύσκολα κατανοητή γίνεσαι. Αν είσαι single τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να μιλήσεις σε ξένους και να ξεκινήσεις μια πολύ ωραία κουβέντα. Βγες από το καβούκι σου!
    Στη δουλειά σου νιώθεις αδικημένη, αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις να σε καταβάλει. Υπάρχει κόσμος που βασίζεται πάνω σου και πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Ενώ η επικοινωνία σου με πελάτες, συναδέρφους και ανώτερους είναι σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο εσύ δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε σε κάποιον που εμπιστεύεσαι μήπως μπορέσει να σε συμβουλεύσει κατάλληλα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ετοιμάσου για ένα παιχνίδι του «όλα ή τίποτα» όσον αφορά στα προσωπικά σου. Αν είσαι single και από αυτές που λένε ότι δεν έχουν ανάγκη τους έρωτες, τότε πες αλεύρι. Το σύμπαν ετοιμάζεται να σου στείλει κάποιον για να σου αλλάξει γνώμη. Θα χάσεις για λίγο τον έλεγχο και πολλά όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν. Εμπρός λοιπόν, φρόντισε να το χαρείς γιατί οι πλανήτες σπανίως είναι τόσο γενναιόδωροι.
    Οι διαμάχες που θα αντιμετωπίσεις στον εργασιακό σου χώρο θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη. Φρόντισε να εντοπίσεις τα όποια προβλήματα νωρίς και σπεύσε να τα διορθώσεις. Κάποιες καταστάσεις που σου προκαλούσαν άγχος, θα αρχίσουν να υποχωρούν τώρα. Αν νιώσεις ζήλια ή απέχθεια προς κάποιον συνάδερφό σου, δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να το εξωτερικεύσεις.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Αυτήν την εβδομάδα θα πάρεις ξανά τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου. Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό σου την Τετάρτη και θα καθίσει εκεί για ένα μεγάλο διάστημα. Αρχικά αυτό θα είναι θετικό, αφού θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα μπορείς να έχεις ό,τι ή όποιον θέλεις στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση τότε η ερωτική σου ζωή θα βιώσει μεγάλες στιγμές, ενώ αν είσαι single νιώθεις πιο σέξι από ποτέ και αυτό το προσέχουν και οι άλλοι…
    Μετά από μια περίοδο σχετικών απογοητεύσεων στη δουλειά, τα πράγματα αρχίζουν να λειτουργούν ξανά υπέρ σου. Φρόντισε να κοινωνικοποιείσαι αρκετά, ενώ ευνοούνται σχέδια για ταξίδια, εκπαίδευση και σεμινάρια. Μάθε να υπομένεις την κριτική, ειδικά από ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις. Ένα φλερτ στη δουλειά είναι πιθανό να υπάρξει αυτήν την εβδομάδα, κινήσου προσεκτικά…

    ΙΧΘΕΙΣ
    Η αγάπη βρίσκεται παντού ψαράκι μου. Το νιώθεις; Μη φοβάσαι, σε λίγο θα το καταλάβεις. Το Σάββατο η Αφροδίτη θα αρχίσει να επηρεάζει τα προσωπικά σου, για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο, μέχρι και τις 13 Ιουνίου. Σε αυτήν την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση με πολύ ρομαντισμό, με κάποιον πολύ ιδιαίτερο. Θα νιώθεις τόσο οικεία μαζί του, που θα απορείς, αλλά επιτέλους αφέσου στο συναίσθημα, θα είναι για καλό. Αν είσαι σε σχέση τότε μπορεί να μάθεις ότι σύντομα θα προστεθεί κι άλλος στην οικογένεια!
    Μπορεί να μην είναι απολύτως ξεκάθαρο τώρα, αλλά από αυτήν την περίοδο τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα στα οικονομικά σου. Κάποιος ίσως έχει ένα παράπονο από εσένα, φρόντισε να τον ακούσεις, ακόμη και αν δεν προτίθεσαι να αλλάξεις τίποτα. Οι καλύτεροί σου σύμμαχοι τώρα είναι οι ενεργητικοί και πολυάσχολοι άνθρωποι, επειδή θα σου τονώσουν την όρεξη για δουλειά.

    πηγή:tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα: “Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά στο ανήλικο παιδί του”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλκινο και στο μικτό για την Άννα Κορακάκη και τον αδερφό της Διονύση!



    ΣΧΟΛΙΑ