• Real Estate

    Sold out οι κατοικίες στο Χίλτον

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος

    Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος


    Με τιμή που προσεγγίζει τα 21.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο πωλήθηκαν και οι 50 κατοικίες στο πρώην Χίλτον, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του ως Conrad το 2025.

    Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Βασιλίσσης Σοφίας θα επανατοποθετηθεί στην αγορά με νέα επωνυμία, αλλά πάντα υπό την ομπρέλα του αμερικανικού ομίλου, ενώ το στοίχημα των επώνυμων κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας πέτυχε, με Έλληνες αγοραστές να σπεύδουν στις 25 κατοικίες με το brand Waldorf Astoria Residences και τιμή έως 24.000 ευρώ το τ.μ., καθώς και στις 25 Conrad Residences.

    Η επιφάνεια των κατοικιών φτάνει κατά μέσο όρο τα 70 τετραγωνικά μέτρα, στα ρετιρε όμως συναντά κανείς ακόμα και διαμέρισμα 500 τ.μ..

    Η ΤΕΜΕΣ συμφερόντων Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου επενδύει στη νέα εποχή του Χίλτον περίπου 130 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργασίες για την ανακατασκευή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

    Εκτός από τις κατοικίες που είναι sold out δύο χρόνια πριν ανοίξει καν τις πόρτες του, το νέο συγκρότημα θα περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο δυναμικότητας 280 δωματίων και σουιτών, μεγαλύτερη πισίνα, εστιατόρια και μπαρ στον τελευταίο όροφο και θεματικούς εμπορικούς χώρους με λέσχη μελών σε επιφάνεια 5.500 τ.μ..

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Marketing Greece για τα 10 χρόνια δραστηριοποιησης, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα της ΤΕΜΕΣ, λέγοντας πως θα αποτελέσει έναν προορισμό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ