• Real Estate

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Σοφικό

    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Σε πλειστηριασμό βγαίνει ξανά το σπίτι του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό.

    Η τιμή του σπιτιού μειώθηκε, καθώς ο προηγούμενος πλειστηριασμός κηρύχθηκε «άγονος». Συγκεκριμένα, το σπίτι βγαίνει στο σφυρί κατά 30.000 ευρώ φθηνότερο από την τελευταία φορά, στα 141.120 ευρώ.

    Μιλώντας στη Super Κατερίνα, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε πως «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης».

    Το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που είχαν αναλάβει εργασίες. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς από το να προχωρήσουν σε κάποια προσφορά.

    Οι ντόπιοι δεν θέλουν να «χτυπήσουν» πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι.

    Πέτρος Φιλιππίδης: Τι περιλαμβάνει το σπίτι στο Σοφικό

    Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας βρίσκεται στη θέση «Αμμόνι» της Δημοτικής Κοινότητας Σοφικού, της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας του Δήμου Κορινθίων.

    Πρόκειται για ένα οικόπεδο έκτασης 1.242 τ.μ. εντός του οποίου υφίσταται διώροφη οικοδομή, που αποτελείται από ένα υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους εμβαδού 30 τ.μ, ένα ημιυπόγειο που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από τη νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας.

    Περιλαμβάνει ακόμη έναν χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό, και εξώστη προς την πρόσοψη.

    Επιπλέον, στο ισόγειο υπάρχει ο χώρος υποδοχής, μία τραπεζαρία, μία εσωτερική σκάλα προς τη σοφίτα, ένα ενιαίος χώρος καθιστικού, ένας χώρος σαλονιού, ακόμη ένας ανεξάρτητος χώρος με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό, καθώς και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο.

    Τέλος, διαθέτει μία σοφίτα, που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη απ’ όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.

    Διαβάστε επίσης:

    Π. Φιλιππίδης: Πωλήθηκε το σπίτι στο Π. Ψυχικό στο παρά πέντε του πλειστηριασμού



    ΣΧΟΛΙΑ