ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμπορικό ακίνητο αξίας 3,75 εκατ. ευρώ απέκτησε στο Κολωνάκι η Εθνική Παγναία ΑΕΕΑΠ. Tο ακίνητο, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, αφορά σε διατηρητέο κτήριο, υψηλής προβολής και εμπορικότητας στο συνολικής επιφάνειας 1.086 τμ., και είναι εξ ολοκλήρου μισθωμένο σε εταιρείες λιανεμπορίου και εστίασης. Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Κανάρη.
Χθες Τετάρτη η Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε επίσης την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών, ο οποίος αποτελεί έναν στρατηγικό κλάδο ανάπτυξης της χώρας μας λαμβανομένης υπ’ όψιν της κομβικής γεωγραφικής θέσης της.
Συγκεκριμένα η Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση τριών, υπό ανέγερση, εμπορικών αποθηκών σύγχρονων προδιαγραφών στον Ασπρόπυργο, Αττικής, έναντι τελικού τιμήματος €13,1 εκατ. Η συνολική επιφάνεια των ακινήτων, με την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ. Τα ακίνητα είναι ήδη εκμισθωμένα σε αξιόπιστους μισθωτές και θα παραδοθούν προς χρήση σταδιακά από τα μέσα έως τα τέλη του 2018.
Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού αναμένεται να λάβει χώρα με την ολοκλήρωση της κατασκευής των ακινήτων και την παράδοση τους προς χρήση στους μισθωτές, ήτοι στα τέλη του 2018.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ», κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας. Η εταιρεία μας έχει εντάξει πλέον στην επενδυτική στρατηγική της την τοποθέτησή της σε αυτόν τον κλάδο, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Πανγαία: Πρώτη επένδυση στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Πανγαία: Ποιοι αποχωρούν, ποιοι έρχονται – Όλο το παρασκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.